Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСтоличне будівництво «стає на гальма»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Столичне будівництво «стає на гальма»

В період з січня по квітень цього року у Києві було проведено будівельних робіт на суму більше,ніж 3 млн грн Однак, порівнюючи з аналогічним періодом минулого року, індекс будівельної продукції знизився на 23,6%.

У Києві протягом січня-квітня 2015 року  було виконано будівельних робіт на загальну суму 3,136 млн грн . Індекс будівельної продукції, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, становить 76,4%. Про це свідчать дані Державної служби статистики.

«За характером будівництва обсяги робіт розподілилися таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 96,2% від загального обсягу, решта – з капітального (1,7%) та поточного (2,1%) ремонтів», - йдеться у звіті Держстатистики.

Серед районів Києва, лідером з виконання будівельних робіт став Шевченківський район з показником 14,7% від загального обсягу. Найменше будували у Деснянському районі столиці – 1,5% виконаних будівельних робіт від загального обсягу.

Відтак, у столиці за 4 місяці було зведено, у відсотковому співвідношенні, житлових будівель 51,5% від загального обсягу, нежитлових – 27,8% та інженерних споруд – 20,7%.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві за січень-березень 2015 року було прийнято в експлуатацію понад 200 тисяч квадратних метрів загальної площі житла. Це 18,2% більше, ніж було прийнято за аналогічний період минулого року.

 
Коментарі (0)