Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУкраїнське будівництво «збавляє оберти»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Українське будівництво «збавляє оберти»

В Україні від початку року зменшилися обсяги будівництва, в порівнянні з минулорічними показниками. Однак, будівельні роботи, заплановані на цей період, виконані на всі 100%.

За три місяці 2015 року (січень-березень) в Україні виконано будівельних робіт на суму 8,3 млрд грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, індекс будівельної продукції склав 68,7%. Такі дані наводять у Державній службі статистики.

«Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 86,4% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 6,3% та 7,3% відповідно», - йдеться у повідомленні.
 
Найбільше коштів на будівництво було витрачено у місті Київ – 2,227 млрд грн, на другому місті серед регіонів – Дніпропетровська область з витратами на будівельні роботи 910,6 млн грн, третє місце посіла Харківська область – 836,5 млн грн. У відсотковому співідношенні до загального обсягу виконаних робіт – 26,7%, 10,9% та 10% відповідно.
 
Дані наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м.Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції. 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд планує будувати житло для подальшої здачі в оренду. Чиновники впевнені, що це сприятиме вирішенню питання забезпечення громадян житлом.  Крім цього будувати будинки будуть у відповідності до кращих світових практик з енергоефективності.
 
Коментарі (0)