Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаДефіцит держбюджету в січні склав 5,7 млрд грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Дефіцит держбюджету в січні склав 5,7 млрд грн

Дефіцит державного бюджету України в січні 2021 року склав 5,7 млрд грн, в тому числі дефіцит загального фонду - 10,5 млрд грн при запланованих 26,6 млрд грн
Дефіцит державного бюджету України в січні 2021 року склав 5,7 млрд грн, в тому числі дефіцит загального фонду - 10,5 млрд грн при запланованих 26,6 млрд грн, повідомила Державна казначейська служба (ДКСУ).
 
Запозичення в січні склали 37,34 млрд грн, в тому числі зовнішні - 345 млн грн.
 
Погашення в минулому місяці були на рівні 23,6 млрд грн, в тому числі за зовнішніми зобов'язаннями - 1 млрд грн, вказала ДКСУ.
 
Доходи держбюджету в січні склали 66,2 млрд грн, в тому числі по загальному фонду - 57,6 млрд грн при плані в 54 млрд грн. Січневі податкові надходження були перевиконані щодо плану - 55 млрд грн в порівнянні з очікуваними 51,7 млрд грн, що сталося, зокрема, за рахунок внутрішніх податкових надходжень - 41 млрд грн в січні при очікуваних 37,5 млрд грн.
 
Так, акцизний податок з ввезених на митну територію підакцизних товарів в січні приніс понад 1 млрд грн при запланованих 0,4 млрд грн.
 
Податок на додану вартість з вироблених в Україні товарів (робіт, послуг) з урахуванням бюджет відшкодування приніс понад 16 млрд грн проти запланованих 13,7 млрд грн.
 
Екологічний податок приніс до бюджету 32 млрд грн замість очікуваних в січні 27 млрд грн, свідчать дані ДКСУ.
 

Витрати держбюджету в минулому місяці склали 71,5 млрд грн, витрати загального фонду - 68,3 млрд грн при плані в 80,8 млрд грн, свідчить статистика казначейства. 

 
Коментарі (0)