Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВДержстат назвав кількість утворених Україною відходів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Держстат назвав кількість утворених Україною відходів

За минулий рік в Україні утворилося більше трьохсот мільйонів тонн відходів. Переважна більшість – від економічної діяльності підприємств та організацій.
відходи, сміття

Протягом 2014 року в Україні утворилося 343,5 млн т відходів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної служби статистики.

«У тому числі від економічної діяльності підприємств та організацій – 337,4 млн т, у домогосподарствах – 6,1 млн т», – уточнили в прес-службі.
 
Із загального обсягу утворених відходів 342,9 млн т становили відходи ІV класу небезпеки, 641,5 тис.т – ІІІ класу небезпеки, 24,2 тис.т – ІІ класу небезпеки, 2,1 тис.т – І класу небезпеки.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», попри численні розмови, Україна не лише не наблизилася у 2014 році до європейської практики поводження з побутовими відходами, але й втратила попередні позиції. Так, скоротилася кількість підприємств, які надають відповідні послуги.
 
Варто зауважити, впродовж минулого року завдяки впровадженню в 496 населених пунктах роздільного збирання побутових відходів, роботі 21 сміттєсортувальних ліній, 1 сміттєспалювального заводу і 3 сміттєспалювальних установок було перероблено та утилізовано близько 4,2% побутових відходів (на 0,5% більше ніж у 2013-му).
 
Коментарі (0)