Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаДоходи Держбюджету за січень склали на 24,5% менше від планового показника
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Доходи Держбюджету за січень склали на 24,5% менше від планового показника

Доходи Державного бюджету України за січень 2020 року становили 42,6 млрд грн, що на 13,8 млрд грн, або на 24,5% менше від планового показника на цей місяць.
Доходи Державного бюджету України за січень 2020 року становили 42,6 млрд грн, що на 13,8 млрд грн, або на 24,5% менше від планового показника на цей місяць. Про це повідомила пресслужба Міністерства фінансів України.
 
"За оперативними даними ДКСУ про виконання бюджету у січні, доходи загального фонду державного бюджету склали 42,6 млрд грн та були на 13,8 млрд грн меншими за розпис", - йдеться у повідомленні.
 
Головною причиною недовиконання доходів стали "суттєві зміни макроекономічних показників порівняно з прогнозом уряду, затвердженим у жовтні 2019 року". 
 
"Це, зокрема, міцніший обмінний курс гривні (середній курс січня становив 24,1 грн/дол. США, тоді як в бюджеті враховано середньорічний курс 27 грн/дол. США), менший обсяг імпорту (на 2,5% р/р) та нижчі ціни на газ", - пояснили у Мінфіні.
 

Міністр фінансів Оксана Маркарова у Facebook, коментуючи такі дані, вказала, що "недовиконання розпису 13,8 млрд в більшій мірі відповідно до об’єктивних і суттєвих змін макропоказників. При цьому всі видатки проведено". 

 
Коментарі (0)