Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаХарків'ян засмучує ЖКГ
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Харків'ян засмучує ЖКГ

Серед питань, які громадяни порушували в усних зверненнях до виконкому, переважали питання комунального господарства

Найчастіше харків'яни звертаються до органів влади з питаннями щодо ЖКГ та соцзахисту.

Про це 7 серпня повідомила заступник міського голови – керуючий справами виконкому Айна Тимчук, інформує прес-служба міськради.

Так, у першому півріччі 2012 року до міської ради надійшло 14,9 тис. письмових звернень громадян, що майже на 300 звернень більше, ніж у першому півріччі минулого року. Безпосередньо в департаменти, управління, відділи та інші виконавчі органи міськради надійшло понад 69,9 тис. службових листів, письмових та усних звернень громадян.

Найбільше письмових звернень надійшло від жителів Московського району – 2707, Дзержинського – 2186, Київського – 1819, Комінтернівського – 1441, Фрунзенського – 1383.
 
Серед питань, які громадяни порушували в усних зверненнях до виконкому, переважали питання комунального господарства – 1066, житлової політики – 619, соціального захисту – 453, користування землею – 316, охорони здоров'я – 274, дотримання законності й охорони правопорядку – 208.

В адміністрації районів Харківської міської ради у першому півріччі 2012 року надійшло 3229 письмових звернень та прийнято на особистих прийомах 687 городян. Із загальної кількості питань, викладених у письмових та усних зверненнях громадян, що надійшли до адміністрації районів, задовольнили 1682.

 
Коментарі (0)