Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКиїв пришвидшує темпи будівництва
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Київ пришвидшує темпи будівництва

За січень–березень 2015 року підприємства Києва виконали будівельних робіт на суму 2,2 млрд грн. До цього, за два місяці (січень-лютий) поточного року вони «набудували» на суму 1,2 млрд грн.

У січні–березні 2015 року підприємствами Києва виконано будівельних робіт на суму 2,2 млрд грн. Індекс будівельної продукції у січні–березні поточного року порівняно з відповідним періодом 2014 року становив 75,5%. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Головного управління статистики у Києві.

Примітно, за січень-лютий 2015 року підприємствами Києва було виконано будівельних робіт на суму 1,2 млрд грн. Тобто, лише за місяць будівельники майже вдвічі збільшили суму, на яку виконали роботи.
 
Індекс будівельної продукції у січні–березні 2015 року проти січня–березня 2014 року з будівництва житлових будівель становив 111,1%, нежитлових будівель – 57,1%, інженерних споруд – 55,2%.
 
За видами будівельної продукції найбільший обсяг будівельних робіт виконано з будівництва будівель – 1,8 млрд грн або 79,2% від загального обсягу. З них, з будівництва житлових будівель виконано на суму 1,1 млрд грн або 49,6%, нежитлових – 659 млн грн. або 29,6%. 
 
З будівництва інженерних споруд виконано робіт на 463,6 млн грн або 20,8% від загального обсягу.
 
У загальному обсязі роботи з капітального ремонту склали 1,8%, 
з поточного – 2,2%. Господарським способом виконано 0,7% від загального обсягу будівельних робіт в цілому по місту.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна»,  у Держстаті відзвітували: у березні 2015 року середній розмір субсидії на «комуналку» виріс в три рази порівняно з аналогічним періодом минулого року.
 
Коментарі (0)