Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаМінекономіки вважає, що п'ятий місяць поспіль в промисловості зростає виробництво
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Мінекономіки вважає, що п'ятий місяць поспіль в промисловості зростає виробництво

У міністерстві вважають, що зростання у переробній промисловості склало 1,8%, у добувній - 1,8%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 1,7%.
П'ятий місяць поспіль у промисловості спостерігається зростання виробництва. За даними Держстату, за підсумком січня-липня 2021 року промислове виробництво зросло на 1,8%, про це повідомила пресслужба Міністерства економіки України. 
 
У міністерстві вважають, що зростання у переробній промисловості склало 1,8%, у добувній - 1,8%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 1,7%. В липні 2021 року промвиробництво зросло на 0,2%, з урахуванням ефекту календарних днів - на 0,9%.
 
«У липні зростання промисловості більшою мірою формувалось під впливом високої кон’юнктури на зовнішніх ринках, а також поступового відновлення попиту на окрему продукцію на внутрішньому ринку. Найбільший внесок у індекс промислової продукції продовжують мати експортоорієнтовані та інвестиційно спрямовані види діяльності», - говориться у повідомлені.
 

Так, металургійне виробництво прискорило зростання до 8,4% завдяки збереженню сприятливої кон’юнктури на світових ринках чорних металів, виробництво гумових і пластмасових виробів зросло на 9,9%, машинобудування - на 3,8%, виробництво меблів, ремонт і монтаж машин та устаткування - на 2% в умовах поступової активізації реалізації інвестиційних проектів підприємствами, у тому числі програми «Велике будівництво» з боку держави. 

 
Коментарі (0)