Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаНа початок серпня міжнародні резерви України становлять 17,8 млрд дол.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

На початок серпня міжнародні резерви України становлять 17,8 млрд дол.

Міжнародні резерви України станом на початок серпня, за попередніми даними, становили 17 млрд 795,0 млн дол. в еквіваленті, це повідомляє прес-служба регулятора.
Міжнародні резерви України станом на початок серпня, за попередніми даними, становили 17 млрд 795,0 млн дол. в еквіваленті, це повідомляє прес-служба регулятора.
 
"Міжнародні резерви України на 1 серпня 2017 року становили 17 млрд 795,0 млн дол. США (в еквіваленті) за попередніми даними. За підсумками липня резерви залишилися майже на рівні попереднього місяця (скорочення становило менше 1%)", - йдеться у повідомленні.
 
Незначна зміна обсягу резервів відбулася насамперед через витрати на обслуговування державного боргу.
 
"Загалом резерви перебувають на рівні на 15% вищому, ніж на початку поточного року", - додали в НБУ.
 
Протягом липня на зміну обсягів резервів, за даними регулятора, впливали надходження на користь уряду у сумі 157,9 млн дол. від розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП), деномінованих у валюті; валютні інтервенції НБУ на міжбанківському ринку, за підсумками яких чиста купівля валюти НБУ становила 29,8 млн дол.; платежі уряду з обслуговування та погашення держборгу в іноземній валюті на суму 579,4 млн дол., з яких 509,9 млн дол. - з метою обслуговування і погашення ОВДП, деномінованих у валюті.

"Станом на 1 серпня обсяг міжнародних резервів покриває 3,7 місяця майбутнього імпорту і є достатнім для виконання зобов’язань України та поточних операцій уряду і НБУ", - додали у Нацбанку. 

 
Коментарі (0)