Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаСередня зарплата за серпень знизилась до 7,1 тисяч гривень
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Середня зарплата за серпень знизилась до 7,1 тисяч гривень

У серпні середня номінальна зарплата в Україні знизилася до 7 тис. 114 грн порівняно з даними за липень, передає дані Держстатистики України.
У серпні середня номінальна зарплата в Україні знизилася до 7 тис. 114 грн порівняно з даними за липень, передає дані Держстатистики України.
 
"Середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій у серпні 2017р. становила 7114 грн, що у 2,2 рази вище рівня мінімальної заробітної плати (3200 грн)", - йдеться у повідомленні.
 
Порівняно із липнем розмір заробітної плати зменшився на 3,1%, а за останні 12 місяців (відносно серпня 2016р.) збільшився на 36,8%.
 
"Реальна заробітна плата у серпні 2017р. порівняно з липнем 2017р. зменшилася на 3,0%, а відносно серпня 2016р. збільшилася на 17,2%", - також сказано в повідомленні.
 

В повідомленні зазначається, дана інформація відображає ситуацію в усіх регіонах України, крім тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя, а також частини зони проведення антитерористичної операції. 

 
Коментарі (0)