Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаСпад промислового виробництва у березні прискорився до 7,7%
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Спад промислового виробництва у березні прискорився до 7,7%

Спад промислового виробництва у березні 2020 року проти аналогічного періоду минулого року прискорився до 7,7%, тоді як проти лютого цього року промвиробництво зросло на 3,6%
Спад промислового виробництва у березні 2020 року проти аналогічного періоду минулого року прискорився до 7,7%, тоді як проти лютого цього року промвиробництво зросло на 3,6%. 
 
Такі данні повідомляє пресслужба Держстатистики України.
 
Враховуючи коригування на ефект календарних днів падіння промвиробництва у березні проти аналогічного періоду минулого року становив 8,6%, а в порівнянні з лютим, з урахуванням сезонної корекції, падіння сягнуло 1,3%.
 
Загалом у січні-березні цього року промвиробництво в Україні скоротилося у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 5,1%, зокрема, у добувній промисловості та розробленні кар’єрів – на 4,3%, переробній – на 4,6%, постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 8,1%.
 

Дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях. 

 
Коментарі (0)