Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаУ квітні середній розмір субсидії на оплату ЖКП становив 756 грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

У квітні середній розмір субсидії на оплату ЖКП становив 756 грн

В Україні у квітні середній розмір субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг становив 756 грн, що на 8,4% менше, ніж у квітні минулого року, передає дані Державна служба статистики.
В Україні у квітні середній розмір субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг становив 756 грн, що на 8,4% менше, ніж у квітні минулого року, передає дані Державна служба статистики.
 
За інформацією Держстату, загальна сума субсидій, призначених домогосподарствам, у січні—квітні 2017 р. становила 2 млрд 382,2 млн грн. Зокрема, у міських поселеннях — 1 млрд 575,5 млн грн, у сільській місцевості - 806,7 млн грн.
 
“Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у квітні 2017р. зменшився порівняно з відповідним періодом минулого року на 8,4% і становив 756 грн”, — зазначають у Державній службі статистики.
 
Крім того, у січні—квітні за субсидіями звернулось 1 млн 588,6 тис. домогосподарств, що на 2,2% менше, ніж у січні-квітні минулого року.

Призначено субсидії з початку року 1 млн 813,4 тис. домогосподарств, з них у міських поселеннях - 1 млн 195,7 тис. сімей, у сільській - 617,7 тис. Порівняно з відповідним періодом 2016 р. кількість таких домогосподарств збільшилась на 111,5 тис., або на 6,5%. 

Для того, щоб придбати квартиру в хорошому стані, найкраще купувати її у забудовника. Тоді вам не доведеться переплачувати за послуги посередника, купуючи житло за найбільш оптимальною ціною, плюс ви купуєте квартиру, в якій немає ніяких прихованих недоліків, оскільки вона абсолютно нова. Купуючи квартири від забудовника в Києві ви виключаєте можливість будь-якого обману з боку продавця, тим самим ви себе убезпечите.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
23 Травня 2017 p. 18:50
Багатьох споживачів цікавить питання: "Чому субсидія у неопалювальний період (квітень - жовтень) значно зменшена?" Адже що таке, взагалі, субсидія? Cубсидія -- це не що інше як часткова компенсація державою знецінення її грошей. Бо насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня , -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. То хіба знецінення гривні у неопалювальний період припиняється? Або хоча б сповільнюється? Знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.