Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаУ січні українці заборгували за газ 14,7 млрд гривень
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

У січні українці заборгували за газ 14,7 млрд гривень

Станом на кінець січня 2018 року найгірше українці розраховуються за газ, опалення та гарячу воду. За цими категоріями комунальних послуг борги сягають 14,7 млрд грн та 13 млрд грн відповідно
Станом на кінець січня 2018 року найгірше українці розраховуються за газ, опалення та гарячу воду. За цими категоріями комунальних послуг борги сягають 14,7 млрд грн та 13 млрд грн відповідно, такі дані повідомляє Державна служба статистки України.
 
«На кінець січня 2018 року заборгованість населення зі сплати за постачання природного газу становила 14,7 млрд грн, за централізоване опалення та постачання гарячої води — 13 млрд грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій — 3,1 млрд грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення — 1,7 млрд грн, за вивезення побутових відходів — 0,4 млрд грн, за постачання електричної енергії — 4 млрд грн», — сказано у повідомленні.
 

У січні 2018 року населенням країни сплачено за житлово-комунальні послуги 9,9 млрд грн (68,4% нарахованих за цей період сум), за постачання електричної енергії — 3 млрд грн (109,8% нарахованих за цей період сум (за рахунок погашення боргу попередніх періодів). 

 
Коментарі (0)