Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаУ травні найбільший борг населення сформувалася за постачання природного газу - 26,2 млрд грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

У травні найбільший борг населення сформувалася за постачання природного газу - 26,2 млрд грн

Державна служба статистики України повідомила, що на кінець травня українці заборгували 57,2 млрд грн за послуги житлово-комунальні послуги
Державна служба статистики України повідомила, що на кінець травня українці заборгували 57,2 млрд грн за послуги житлово-комунальні послуги. 
 
Найбільша заборгованість у населення сформувалася за постачання природного газу - 26,2 млрд грн. Наступна за обсягом - заборгованість за централізоване опалення та постачання гарячої води – 16,8 млрд грн.
 
Борги за електроенергію становлять 5,2 млрд грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій - 4,6 млрд грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення виросли до 3,7 млрд грн, за вивезення побутових відходів – 0,7 млрд грн.
 

У травні, третій місяць поспіль, оплата житлово-комунальних послуг більша за нарахування. У травні 2018 року населення сплатило 11,5 млрд грн при нарахованих 5,6 млрд грн. У квітні сплатили 14,5 млрд грн при нарахованих 9,1 млрд грн, а в березні - 18 млрд грн при нарахованих 17,8 млрд грн. 

 
Коментарі (0)