Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаУкраїнці заборгували за ЖКП 69 млрд гривень
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Українці заборгували за ЖКП 69 млрд гривень

Станом на кінець березня заборгованість українців з оплати житлово-комунальних послуг знизилася до 69,2 млрд. грн. або на 0,3% в порівнянні з показником лютого

Станом на кінець березня заборгованість українців з оплати житлово-комунальних послуг знизилася до 69,2 млрд. грн. або на 0,3% в порівнянні з показником лютого.

Про це повідомили в Держстаті.

Так, заборгованість населення з оплати за природний газ склала 32,2 млрд. Грн., За централізоване опалення та гарячу воду - 22,4 млрд. Грн., За утримання будинків, споруд та прибудинкових територій - 4,5 млрд. Грн., за централізоване постачання холодної води і водовідведення - 3,4 млрд. грн., за вивезення твердих побутових відходів - 0,7 млрд. грн., за поставку електроенергії - 6 млрд. грн.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги, з урахуванням електроенергії (з розрахунку 150 кВт / год), на одного власника особового рахунку в березні 2019 року склали 2296,5 грн.

При цьому в березні 2019 року населенням країни за житлово-комунальні послуги було сплачено 18 млрд. грн., За поставку електроенергії - 4 млрд. грн.

 

 
Коментарі (0)