Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВ Україні «набудували» на мільярди гривень
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

В Україні «набудували» на мільярди гривень

У Держстаті опублікували інформацію про виконання будівельних робіт в Україні за січень-квітень 2015 року. За даний період часу компанії «набудували» на майже 12 мільярдів гривень.

У січні–квітні 2015 року українські підприємства виконали будівельних робіт на суму 11,9 млрд грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної служби статистики.

Згідно з повідомленням, індекс будівельної продукції у січні–квітні 2015 року порівняно з відповідним періодом 2014 року становив 67,4%.
 
Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 85,6% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 6,8% та 7,6% відповідно.
 
Зазначимо, відповідні дані наведені без урахування тимчасово окупованої території АР Крим, Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», проект Закону України №2629 «Про мораторій на будівництво об’єктів на окремих земельних ділянках в м. Києві» негативно вплине як на будівельні компанії, так і на громадян, які можуть залишитись без даху над головою після консервування об’єктів будівництва.
 
Коментарі (0)