Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКияни найвідданіше платять за утримання будинків
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Кияни найвідданіше платять за утримання будинків

Рівень оплати киянами житлово-комунальних послуг залишається стабільно високим. Найвідданіше мешканці столиці платять за утримання будинків та прибудинкової території.

Загальний відсоток поточної плати за отримані житлові та комунальні послуги у грудні 2014 становив 87,28%. Найвищим залишається рівень оплати за послуги з утримання будинків та прибудинкової території — 91,45%. Про це свідчать дані КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр», передає Київська міська державна адміністрація. 

«У столиці оплата житлово-комунальних послуг залишається на стабільно високому рівні. Найвищим залишається рівень оплати за послуги з утримання будинків та прибудинкової території — 91,45%», –йдеться в повідомленні.
 
Міська влада наголошує на важливості стабільної та вчасної оплати житлово-комунальних послуг особливо в контексті оплати містом спожитих енергоносіїв.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Київпастранс» призупинив роботу певних маршрутів пасажирського транспорту, які мають низький пасажиропотік, на інших лініях – тимчасово зменшив кількість рухомого складу. Це пов’язано з тим, що нинішній тариф на проїзд є низьким.
 
Коментарі (0)