Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКияни не розрахувались за «комуналку» в повному обсязі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Кияни не розрахувались за «комуналку» в повному обсязі

Кияни минулого місяця не розрахувались за надані житлово-комунальні послуги на 100%. Загалом, на кінець листопада, заборгованість мешканців столиці сягнула майже 2 млрд грн.

Жителі Києва в період січня-листопада 2016 року сплатили за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення заборгованості за попередні періоди, 5,4 млрд грн, що становить 96, 9% нарахованих за цей період сум. Про це свідчать дані Головного управління статистики у м. Києві.

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг на кінець листопада 2015р. становила 1,8 млрд грн.

Відтак, у загальній сумі боргу не враховано дані заборгованості населення підприємствам-банкрутам (організаціям, установам) та підприємствам, які призупинили діяльність, включаючи ті, на які порушено справу про банкрутство. На кінець листопада таких підприємств нараховувалось 16. Загальна сума заборгованості населення міста зазначеним підприємствам становила 6, 6 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за даними Головного управління статистики у м. Києві, у січні–жовтні 2015 року кияни сплатили за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 4,9 млрд грн (103,1% нарахованих за цей період сум).

 
Коментарі (0)