Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКМДА пропонує продовжити договір із «Київенерго»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

КМДА пропонує продовжити договір із «Київенерго»

КМДА пропонує Київраді продовжити договір з ПАТ «Київенерго» в частині використання ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і сміттєспалювального заводу «Енергія» до 30 червня 2018 року
Київська міськдержадміністрація пропонує Київраді продовжити договір з ПАТ «Київенерго» в частині використання ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і сміттєспалювального заводу «Енергія» до 30 червня 2018 року для забезпечення безперебійної роботи об'єктів в процесі їх передачі до комунального підприємства «Київтеплоенерго», повідомляє прес -служба Київради.
 
У свою чергу договір з "Київенерго" в частині використання іншого майна (в т.ч. теплових распредсетей) пропонується продовжити на три дні - до 30 квітня.
 
У КМДА наголошують крайню важливість підтримки в роботі ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 в процесі передачі майна до "Київтеплоенерго" через неможливість нормального енергопостачання столиці без цих станцій.
 
Проект рішення Київради передбачає, що КМДА і "Київенерго" підпишуть акти прийому-передачі майна енергетичного комплексу столиці 30 квітня і 30 червня.
 
Надалі КМДА повинна видати наказ про закріплення майна за "Київтеплоенерго" на праві господарського відання, а комунальне підприємство - протягом півроку провести суцільну його інвентаризацію. На підставі даних цієї інвентаризації буде визначатися компенсація, що підлягає виплаті "Київенерго" за невід'ємні поліпшення комунального майна.
 
За даними КМДА, зараз можливість для проведення інвентаризації комунального майна відсутня через неможливість забезпечення безпечного і безперешкодного доступу до нього, технологічних особливостей експлуатації паливно-енергетичного комплексу столиці.
 

Термін дії договору з ПАТ "Київенерго" на використання ТЕЦ, теплових мереж та інших комунальних енергетичних об'єктів столиці закінчується 27 квітня 2018 року. 

 
Коментарі (0)