Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ країні зростає кількість боргів по зарплатах
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

У країні зростає кількість боргів по зарплатах

У країні зростає кількість боргів по зарплатах. Станом на початок листопада сума становила майже 3,8 мільярда гривень.
У країні зростає кількість боргів по зарплатах. Станом на початок листопада сума становила майже 3,8 мільярдів гривень. Такі дані надали у Державній службі статистики України.
 
За жовтень показники заборгованості робітникам різних підприємств та компаній більш за все зросли на Луганщині. Натомість скорочення заборгованості було зафіксовано на Рівненщині (майже на 13%), Кіровоградщині (8,7%), у Чернівецькій та Тернопільській областях – на 9,2 та 7,6% відповідно. По всій країні за жовтень зафіксовано зростання боргу на 6,5 відсотків.
 
Також відомо, що майже на 9% за жовтень виріс рівень боргу працівникам так званих економічно активних підприємств – на 1.11.2020 р. він складає трохи більше ніж 2,5 мільярди гривень.
 

Раніше повідомлялося про те, що борщовий набір подешевшав на 30%. У порівнянні з 2019 роком набір продуктів на борщ подешевшав на третину — в жовтні минулого року він коштував 46,4 грн, а в жовтні поточного — 32,42 грн. Найбільше впала ціна на картоплю — більш ніж на 41%. На капусту ціна знизилася на 22,68%, на цибулю — на 39%, на буряк — на 23,68%. 

 
Коментарі (0)