Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБудівництво в столиці «поставили» на паузу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Будівництво в столиці «поставили» на паузу

У Києві за минулий рік обсяги будівництва впали більше, ніж на 16%, в порівнянні з 2014 роком. Поміж тим, за характером будівельних робіт – лідирують роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння.

У столиці за минули рік індекс будівельної продукції склав 83,4%, в порівнянні з 2014 роком. Про це свідчать дані Головного управління статисти в м. Києві.

При цьому, загальна вартість будівництва склала 11, 7 млрд грн.

«За характером будівництва обсяги робіт розподілилися таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 94,2% від загального обсягу, решта – з капітального (3,1%) та поточного (2,7%) ремонтів», - йдеться в повідомленні.

Серед районів, лідером по виконанню будівельних робіт у відсотковому співвідношенні став Дарницький район – 16,5% від загального обсягу. Найменше будували у 2015-му в Подільському районі столиці – 2,7%.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, обсяги виконаних будівельних робіт та індекси будівельної продукції в Україні у 2015 році знизилися, в порівнянні з 2014 роком. У свою чергу, витрати на виконання будівельних робіт минулого року склали майже 56 млрд грн.

 
Коментарі (0)