Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВже видано близько 1200 дозволів на виконання будівельних робіт - ДІАМ
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Вже видано близько 1200 дозволів на виконання будівельних робіт - ДІАМ

За три місяці роботи Державна інспекція архітектури та містобудування видала близько 1200 дозволів на виконання будівельних робіт
За три місяці роботи Державна інспекція архітектури та містобудування видала близько 1200 дозволів на виконання будівельних робіт, опрацювала майже 14 тисяч повідомлень про початок будівельних робіт та понад дев’ять тисяч декларацій про готовність об’єкта до експлуатації. Про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій.
 
«Ми продовжуємо реформу галузі містобудування і результати роботи ДІАМ за три місяці дають підстави для оптимізму. Діяльність органу є прозорою та відкритою для отримувачів адмінпослуг. Тепер не треба чекати декілька місяців, щоб здати об’єкт в експлуатацію, якщо він відповідає всім вимогам. У ДІАМ цей процес займає до трьох діб, а будь-які заяви отримують реакцію в межах однієї доби. Робота над максимальною цифровізацією продовжується, це стане запорукою нівелювання будь-яких корупційних ризиків», — говориться у повідомлені.
 

У Міністерстві також наголосили, що завдяки новим принципам та алгоритмам роботи  закінчилися нескінченні та безпідставні візити з перевірками. Інспекція вже затвердила секторальний план державного ринкового нагляду на 2022 рік, з яким може ознайомитися кожен.  

 
Коментарі (0)