Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВітчизняне будівництво іде на спад
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Вітчизняне будівництво іде на спад

Обсяги виконаних будівельних робіт та індекси будівельної продукції в Україні у 2015 році знизилися, в порівнянні з 2014 роком. У свою чергу, витрати на виконання будівельних робіт минулого року склали майже 56 млрд грн.

В Україні протягом 2015 року виконано будівельних робіт на суму 55,9 млрд грн. При цьому, індекс будівельної продукції, в порівнянні з 2014 роком, становить 85,1% від загального. Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Згідно з даними, нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 80,1% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 11,8% та 8,1% відповідно.

Примітно, інформацію надано без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Україні а 11 місяців 2015 року зменшилися обсяги виконання будівельних робіт. Зокрема, в порівнянні з аналогічним періодом 2014 року, індекси будівельних робіт виконано трохи більше ніж на 80%.

 
Коментарі (0)