Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВ Україні «впали» обсяги будівництва
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

В Україні «впали» обсяги будівництва

В Україні зменшилися обсяги виконання будівельних робіт. Зокрема, за 11 місяців 2015 року, в порівнянні з аналогічним періодом 2014 року, індекси будівельних робіт виконано трохи більше ніж на 80%.

В Україні протягом січня-листопада цього року виконано будівельних робіт на суму 47 млрд грн. Однак, індекс будівельної продукції, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, становить 81,2% від загального. Про це свідчать дані Державної служби статистики.

«Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 80,5% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 11,3% та 8,2% відповідно», - йдеться у звіті відомтсва.

Всі дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, обсяги виконаних будівельних робіт та індекси будівельної продукції в Україні за 10 місяців 2015-го знизились, в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року. Витрати на виконання будівельних робіт в період січня-жовтня 2015-го перевищили 40,5 млрд.

 
Коментарі (0)