Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВітчизняне будівництво іде «на дно»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Вітчизняне будівництво іде «на дно»

Обсяги виконаних будівельних робіт та індекси будівельної продукції в Україні за 10 місяців 2015-го знизились, в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року. Витрати на виконання будівельних робіт в період січня-жовтня 2015-го перевищили 40,5 млрд

У січні-жовтні цього року в Україні зменшився індекс будівельної продукції, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, та склав 79,6%. Загалом будівельних робіт було виконано на 40, 6 млрд грн. Про це свідчать дані Державної служби статистики.

«Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 80,7% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 10,9% та 8,4% відповідно», - зазначають у Держстаті.

Втім, лідерами з виконання будівельних робіт та індексів будівельної продукції за 10 місяців цього року серед регіонів стали м. Київ – 22% від загального обсягу, Дніпропетровська та Харківська області з показниками 10,7% та 8,9% відповідно.

Дані наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м.Севастополя та частини зони проведення антитерористичної операції.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні скорочується площа зданого в експлуатацію житла, в порівнянні з минулим роком. Загалом, зменшення обсягів за січень-вересень 2015-го відповідно до аналогічного періоду 2014 року, фіксується на рівні 3,1%.

 
Коментарі (0)