Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїна збільшила поставки газу з Європи
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Україна збільшила поставки газу з Європи

У березні Україна імпортувала з Європи близько 1,3 млрд кубометрів природного газу. Це перевищує лютневі показники більше, ніж на 10%.

В березні Україна імпортувала 1,349 млрд куб. м природного газу з країн Європи, що на 11% більше, ніж за лютий цього року. Про це повідомили у прес-службі «Укртрансгазу».

Зокрема, збільшення поставок з ЄС відбулося за рахунок приросту надходжень «блакитного» палива з Словаччини на 7% та Угорщини на 33%, тобто 1,177 млрд куб. м та 0,149 млрд кубометрів відповідно.

«За оперативною інформацією, станом на ранок 02 квітня, добове надходження природного газу з території Європи складає близько 40,5 млн. куб. м», - йдеться у повідомленні «Укртрансгазу».

Зауважується, що за аналогічний період минулого року поставки газу з Європи в Україну для потреб вітчизняних споживачів не здійснювались.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Міненерго заявили, що Україні потрібен російський газ для формування запасів палива на наступний опалювальний сезон. У відомстві додали, що «Газпром» говорить про дуже вигідну ціну на блакитне паливо для України.

 
Коментарі (0)