Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїнцям повідали про якість квітневого газу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Українцям повідали про якість квітневого газу

«Укртрансгаз» заявляє, що якість газу в більшості регіонів Україні підвищилась, в порівнянні з минулим місяцем. Однак, водночас, повідомляється і про незначне зниження калорійності палива у 8 областях.
газ
Новини по темі

Якість природного газу в Україні покращилась. Зокрема, калорійність палива, в порівнянні з минулим місяцем виросла на 0,1%  - від від 8077 до 8341 ккал/куб. м. Про це свідчать дані паспортів якості, оприлюднені на сайті «Укртрансгазу».

Зокрема, зростання калорійності газу спостерігається у 12 областях. Найбільший приріст зафіксовано у Чернігівській – 3% та Сумській областях – 1,5%. У 8 областях фіксується зниження калорійності «блакитного» палива не більше ніж на 0,5 %.

«У березні найменша калорійність блакитного палива зафіксована в Миколаївській області – 8036 ккал/куб. м, яка порівняно з попереднім місяцем зросла на 0,2% і вища на 5,4% за мінімальний рівень, встановлений українськими стандартами, - 7600 ккал/куб. м», - йдеться у повідомленні.

Натисніть для збільшення

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, заборгованість підприємств-боржників перед НАК «Нафтогаз України» за спожитий природний газ збільшилась на 166 млн грн (0,8%). Найбільше коштів НАКу винна компанія «Київенерго».

 
Коментарі (0)