Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСтоличне будівництво втрачає обсяги
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги

Столичне будівництво втрачає обсяги

У столиці знижуються обсяги виконаних будівельних робіт, в порівнянні з минулим роком. Зокрема, за січень-жовтень 2015-го індекс будівельних робіт нижчий на 20%, ніж за аналогічний період 2014 року.

У Києві індекс будівельної  продукції в період з січня по жовтень цього року, в порівнянні з аналогічним періодом 2014 року, зменшився і склав 80%. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної служби статистики.

Зазначається, будівельні роботи виконано на загальну суму 8,9 млрд грн.

Примітно, за характером будівництва обсяги робіт розподілилися таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 94,6% від загального обсягу, решта – з капітального та поточного ремонтів (по 2,7%).

Серед районів столиці, у відсотковому співвідношенні найбільше було виконано будівельних робіт у Дарницькому – 17,8%, а найменше у Деснянському – 2,6%.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, обсяги виконаних будівельних робіт та індекси будівельної продукції в Україні за 10 місяців 2015-го знизились, в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року. Витрати на виконання будівельних робіт в період січня-жовтня 2015-го перевищили 40,5 млрд.

 
Коментарі (0)